sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Paletti on paketissa.

Kauden viimeinen ratakisa juostiin Kartanonradalla ja nyt alkaa pieni lepokausi ja sitten taas vuodenvaihteessa alkaaa kauden 2017 treenaaminen molemmilla nartuilla.Tuutikki  saa kunnon kauden ilman äitiyden aiheuttamaa katkosta.Selman kausi on ollut tosi hyvä  ja on nyt 6v tehnyt oman ennätyksensä 280m matkalla. Tuutikki ehti pari kertaa startata pentujen jälkeen ja ihan tyytyväinen  olin pentujen jälkeen  likan juoksuihin.Se palautui normaaliksi Tuutikiksi,ei ole rauhoittanut vaan yhtä villi on radalla kuin ennenkin.
 Tuutikin  pennut on käynneet sekä radalla ,että maastoissa jo ottamassa ensituntumat tulevaan harrastukseen . Ensi kesänä  pääsevät jo kokeilemaan enemmänkin ja loppukesästä jo kisaamaankin. Nyt koirille talvella kuntoa hakemaan pehmeällä hangella tai hevosmaneesilla jos taas  talvi on sellainen kun edellinenkin.Tassut rikki kun hanki oli liukas ja rosoinen.

 Selman ja Pyryn pennut menneet hienosti,ei voi olla kun tyytyväinen kaikkien kolmen juoksuihin.Narttu CupCake aloitti kauden lupaavasti,sitten tuli pientä varvashäikkää ja alkoi kiima. Uros beibit sensijaan on näyttäny että "ytyä" löytyy.Tämä kausi on ollut opettelua ja molempia on maltilla juoksutettu.  Paletin S ja T-  kasvatit olleet hienosti kisoissa mukana.Ässät juosseet tämän kauden jo veteraaneissa, niin se aika vaan menee.Harmittavilta loukkaantumisiltakaan ei olla säästytty, toivotaan että ensi kaudelle  ehyitä ja turvallisia startteja jokaiselle. 

Ei kommentteja: