maanantai 23. syyskuuta 2013

PALETTI KASASSA 2013

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISKISASSA TAMPEREELLA 22.9.2013 OLI MUKANA 10 KASVATTIANI OMISTAJINEEN. Kisat meni pääosin hienosti, voittoja ja muita sijoituksia napsittiin ihan mukavasti.
Pientä "harmiakin" mahtui yhteen kisa starttiin, mutta  ei anneta sen masentaa.  Hienoa oli että kisassa oli mukana 2 "vetsku" Palettiakin, nimittäin sisarukset upea Rainbow ja komeaakin komeampi Rapidfire.
Kasvatit vielä jatkavat kautta, mutta minun Palettini jäi ansaitulle levolle.

Keväällä katsomme olisko mahdollista saada lisää näitä upeita Paletteja. Savannah ultrattiin sydämen osalta ja kaikki näytti tässä vaiheessa hyvältä. Vuoden vaihteessa menemme  uudelleen Ultraan ja otamme varmistuksen varmistumisen ja katsomme käytämmekö narttua jalostukseen KEVÄÄLLÄ 2014.

Nardan käyttämättä jättäminen nyt tällä kertaa ei ollut mistään "väännöstä" kiinni ja ainahan näitä ilkeitä ihmisiä on jotka alkavat luulemaan, kun eivät tiedä.  Narda vaan ei suostu muille astuttavaksi kun ex miehelleen ja sitähän nyt ei sitten uusittu edes Nardan toivomuksesta  kolmatta kertaa :) Jokainen kauan kasvattanut tietää, ettei  astutukset vaan aina onnistu.

Tietysti myös ratkaisevaa on oma kuntoni, kun alkaa ikää tulla, niin koskaan ei voi tietää.

Upeaa syksyä !!


Ei kommentteja: