torstai 16. toukokuuta 2013

KESÄN KYNNYKSELLÄ

Kesä on ihan muutaman tunnin päässä, on sitä odotettukkin.
Olemme koiralaumani kanssa saanneet naattia pihalla makoomisesta, kun muutimme pois kerrostalosta, jossa asuin yli 20 vuotta.
Koirat oli ensin vähän.... että mitä nyt päästäänkö ihan pihalle, ihan sama minulla. Eihän tästä enää nuorruta ja paikat alkaa vaivaa, niin ei tarvitse niitä rappuja rampata.

Paletin  koirat voi kotona hyvin. Vanhin laumamme jäsen Lipstick 12,5 reipastui, kun muutimme tänne.  Dementiaa sillä jonkun verran kuitenkin  havaittavissa. Narda,Savannah ja Tuutti, sekä harja Wella ovat ihan pähkinöinä kun saavat vahtia ja kurkistella aidan raosta ja upeehan on se että koirat ei hauku, vaikka kuinka olisivat passissa, paitti Tuutti joskus.

Juoksurintamalta sen verran että pikkuiset T-pennut on olleet jo harkoissa ja juosseet sooloa ja ryhmäjuoksuja. Kisaamassakin on oltu maastoissa. V ähän olen koittanut omistajia toppuutella, ettei tuon asian kanssa tarvitse kiirettä pitää,kerkiää kyllä, mutta malttamattomia ovat.:)

Julkisuutta on saannut myös Nitroninja "Numa"( Lekurin Lipstick&Yukon Ultra) joka voitti äänivyöryllä Pirkanmaan Pelastuslaitoksen maskotti "tittelin". Numa on myös Lukukoirana Pirkkalan kirjastossa ja tekee näin hienoa PR:ää rodusta ja hienoluonteisesta whippetistä.

Alkukaudesta ei meitin nartut kisaa, mutta arvokisathan on loppukesästä ja uskon että silloin jo vauhtia piisaa .

PENTUJA SUUNNITTEILLA  NARDALLE LOPPUVUODESTA ja jälkeläisnäyttöähän on!

Upeaa ja vauhdikasta kesää ystävilleni!

Ei kommentteja: