tiistai 4. joulukuuta 2012

TALVI ON TULLUT

HRRR nyt on sitten talvi tullut ja mun koirien painajainen, eli pakkanen. Tossuralliin en lähde, takkia ja villapaitaa kyllä puetaan päälle, mutta tossuja en koirille ala pukea. En tiedä onko kellään näin jaloistaan palelevia Whipusia kun minulla, ne siis vaan on-15 ei enää suostuta kävelemään vaan luhistutaan maahan ja mulkoillaan niillä suurilla silmillä,että hulluko oot, MEITÄ PALELTAA KOTIIN JA ÄKKIÄ:)

Vanhin mummukka on tietty kaikkein palelevin ja hälle pitää laittaa sisälläkin paitaa päälle, nuo muut kaivautuu peittojen alle ja kuorsaa siellä.  Harjakoirankin tassuja palelee, samalla tavalla se ontuu pihalla kaikkia 4 jalkaansa kun nää ripakintutkin.  Tuula sisko väitti että kyllä ne tottuu kun kävelet vaan, joo tottuuhan ne, oon kyllä yrittänyt, mutta ei ole kiva vetää ontuvia koiria perässään.

Kummasti ne tietää että ulkona on kylmä ja lähtee karkuun kun alan etsiä takkeja ja remmejä, on ne aika otuksia.

Kevättä kohti kohta jo mennään ja Nardalle odotellaan juoksuja tulevaksi helmi-maaliskuulle ja tietty muullekin laumalle ja Tuutikkikin aloittaa todennäköisesti silloin myös juoksunsa ja vuosihan sillekkin tulee täyteen Tammikuussa.
Saapa nähdä saadaanko pentuja aikaseksi  Narda naruselle, toivon ainakin kovasti ja hartaasti ja tämä on Nardan viimonen pennutus tai yritys ja jos ei natsaa niin sitten EI.

Ei kommentteja: