maanantai 24. syyskuuta 2012

Uutisia ja muita juttuja


Kisakausi päättyi Tampereella ja viimeiset kisat käytiin aika kurakelissä. Itsekkin vajosin nilkkoja myöten velliin, kun koiraa vein radalle. Kaikki kuitenkin tehtiin radan hyvinvoinnin eteen, minkä ihminen voi ja luonnonvoimille mekään emme mitään voi.

Paletin koiria oli juoksemassa 5. Vetskuissa   juoksivat Narda Narunen ja siskonsa Prinsessa Nadine. Narda hienosti oman
 lähtönsä toinen ja Nadine lähtönsä 3.

Nuorempi kaarti oli paikalla ja Super Trouper juoksi kokeeksi 480m ja hyvinhän se jaksoi matkan,  mutta kyllä se 280 ja 350m on Whippetin matkat. Kimi kuitenkin kakkonen lähdössään.

TRE-GP lähdössä olivat kutsuittuna Soulman ja Savannah. Soulman lähti taas viiveellä , mutta nousi ja nousi ja juoksi itsensä 3 kuuden koiran lähdössä. Savannah ei vielä ollut kiimasta ja sen "jälkitaudista " selvinnyt ja tulos oli lähdön 6/6.


UUTISIA UUTISIA UUTISIA

PENTU SUUNNITELMIA  PUPPYS PLANNED

Jos oma terveys ja kunto  pysyy hyvänä, niin NARDALLE  on tarkoitus teettää keväällä 2013  pennut. Mielestäni se on niin hyvä narttu ja jälkeläisnäyttö puhuu puolestaan
.
E.  KVA-r Paletin Narda
Isukkina yrittää nyt komea Brindle uros  SMM 2012 joka on näyttely tulosta vailla KAKS VALIO  rata+maasto
BRONA V.D. WATERRAM.

Monipuolisia harrastuskoiria olisi tarkoitus taas tulla.

Kaikki tarkastukset tehdään ennen varsinaista tapahtumaa ja jos ei tämä yhdistelmä onnistu, niin aikaisempaa yhdistelmää ei enää uusita:)

LISÄTIETOJA SAAP KYSELLÄ MINULTA.



Ei kommentteja: