sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Maastokisat 25.9. 2011 ja PENTUJA!!!

Nätisti pyöri Paletti ,viiden parhaan joukossa oli 3Palettia. Kisan voitti nuorukainen Super Trouper "Kimi", saaden sertin ja Cacilin, Onnea Ida treenarille ja koiruuksille. Kolmas oli samasta pentueesta oleva"Riemunkirjava" Soulman ja viides isoveli Rapidfire ja Onnea Lautalan tassutalliin.

PENTUJA
Whippettini Narda näyttää ja tuntuu olevan hyvä jalostusnarttu, ja siksi on tarkoitus astuttaa se seuraavasta juoksusta, joka tulee tämän vuoden marraskuussa.. Isäksi on valittu pitkänjuoksu-uran tehnyt musta KVA -r Weikotin BB King Greole "Elvis" . Elvis on hyväpäinen
uros, jolla takanaan 140 starttia, loukkaantumatta. Siinä on tiettyä sähäkkyyttä radalla ja näin se täydentää luonteellaan Nardan rauhallisuutta. Se on myös Juoksukuningas v 2009 ja Tähtisprintti 2008 ym, mutta ennenkaikkea sillä on palikat päässä kohdallaan ja hyvä suku. Näillä mennään. Molemmat vanhemmat ovat kotioloissa helppoja ja arki sujuu niiden kanssa. . Kummankaan laumassa ei harrasteta häkkejä ja koirat elävät "koirina" perheenjäseninämme. Yhdistelmästä lisää "pentuja" sivulla.

Ei kommentteja: